бруталност

Сподели со своите пријатели

На машките навивачки групи веќе сите се навикнати, но се појавија и младите Русинки кои според бруталноста зад себе ги оставаат и најпознатите хулигани во светот на спортот. Тие се навивачки на московските фудбалски клубови, некои од нив имаат едвај и по 12 години, но се тепаат како мажи. КупилПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Полицијата ширум светот упатува осуда при употребата на прекумерна сила кога тоа и не е потребно, но видео снимката која неодамна се појави на социјалните мрежи, покажува дека кинеските полицајци изгледа дека навистина можат брутално да реагираат и притоа да не одговараат за своите постапки. Прашањето кое се поставува еПрочитај повеќе