Booking

three person pointing the silver laptop computer

Сподели со своите пријатели

Booking.com предупредува дека вештачката интелигенција предизвикува огромен пораст на измами. Loading… Марни Вилкинг, раководителот за интернет безбедност на компанијата, рече дека во изминатите 18 месеци забележано е зголемување на измамите од „500 до 900%. Конкретно, таа го истакна порастот на измамите со фишинг – каде што луѓето се измамени даПрочитај повеќе