Богота

Сподели со своите пријатели

Колумбиските власти запленија 143 тарантули на аеродромот во Богота како дел од операцијата за сузбивање на илегалната трговија со животни. Loading… Според Министерството за животна средина, пајаците биле скриени во пластични кеси во товарниот авион. Дестинацијата на пратката било Мексико.   Русија ги повлекува набљудувачите од специјалната мисија на ОБСЕПрочитај повеќе