Битола

Сподели со своите пријатели

Неодамна на работната средба на градоначалници од Македонија и Бугарија во Сандански по повод новата ИПА програма за прекугранична соработка имав можност да му се обратам на Премиерот Петков во врска со нашиот пат кон полноправно членство во ЕУ и упатив јасна порака: „Братските народи (како што многумина претставници одПрочитај повеќе