безбедност

Сподели со своите пријатели

Руската инвазија на Украина и спомнувањето на нуклеарното оружје, кај дел од народот, но и кај дел од експертите предизвика страв од Третата светска војна. Loading… Го избегнувавме тоа сценарио неколку пати за време на Студената војна и се надеваме дека така ќе остане засекогаш, но тоа не е нештоПрочитај повеќе