Атланта

Сподели со своите пријатели

Сојузната порота во американскиот град Атланта пресуди на просјак да му биде исплатена отштета од 100 милиони долари, бидејќи полицаец пред четири години го удрил со шок пиштол, по што несреќниот човек паднал, го скршил вратот и бил парализиран. Loading… Критично повредениот Џери Блесингејм (69) барал 24-часовна нега која чинелаПрочитај повеќе