Аптека

Сподели со своите пријатели

Фондот за здравствено осигурување денес најави отварање на рурални аптекарски станици со кои директно ќе бидат опфатени повеќе од 90 илјади граѓани кои живеат во руралните средини каде е сместена аптекарската станица, како и огромен број граѓани кои живеат во соседните населени места кои конечно ќе можат да земаат лекови наПрочитај повеќе