Анке Холштајн

Сподели со своите пријатели

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски се сретна со амбасадорката на СР Германија, Анке Холштајн која го завршува мандатот во нашата држава. Loading… На состанокот, премиерот Ковачевски се заблагодари за големото и искрено пријателство со СР Германија и за големиот придонес на Германија и личните заложби наПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

„Ме радува фактот што изминатиов период интензивните реформски зафати во македонската полиција во сите сегменти од нејзиното функционирање, во голема мерка се должат на партнерството и помошта што Министерството за внатрешни работи на Република Северна Македонија во континуитет ја добива од своите меѓународни пријатели и партнери, меѓу кои несомнено, посебноПрочитај повеќе