Аникен Хјуитфелд

Сподели со своите пријатели

Министерот за надворешни работи на Република Северна Македонија, Бујар Османи, денес оствари официјална посета на Кралството Норвешка, на покана на министерката за надворешни работи Кралството Норвешка, Аникен Хјуитфелд. Loading… На средбата, двајцата соговорници изразија задоволство што двете држави, во речиси 30-годишната соработка, воспоставија партнерски и пријателски односи, кои се карактеризираатПрочитај повеќе