Андривка

Сподели со своите пријатели

Руската истражувачка новинска продукција iStories објави извештај кој вклучува интервјуа со неколку војници кои учествувале во злосторства против цивили во украинското село Андривка. Loading… По објавувањето на текстот, други војници од истата бригада контактирале со новинарите за да ги потврдат наводите, но известиле и дека на стотици нивни соборци имПрочитај повеќе