Андреј Илиницки

Сподели со своите пријатели

Воените експерти на САД и НАТО почнаа да водат ментална војна со сосема нови видови оружје, пишува советникот на министерот за одбрана на Русија, Андреј Илиницки, за магазинот „Арсенал на татковината“. Loading… Според него, денес природата и содржината на воените операции радикално се менуваат, па поразот на менталната сфера наПрочитај повеќе