Алексеј Цјденов

Сподели со своите пријатели

Кандидати поддржани од Кремљ, очекувано, победија на првите регионални избори во Русија по инвазијата на Украина, објавија државните агенции. Loading… Сите 14 актуелни гувернери кои се кандидираа за реизбор ги задржаа своите позиции, додека партијата Единствена Русија на Кремљ го задржа своето мнозинство во повеќето регионални и градски законодавни тела.Прочитај повеќе