Александра Богоеска

Сподели со своите пријатели

Во галеријата на КИЦ на Република Северна Македонија, на 18 јули 2023 со почеток од 18:30 часот, ќе биде отворена изложбата на скулптури со наслов „Внатрешен сјај“ на Александра Богоеска. Loading… Делата од изложбата се изработени од камен, а поконкретно од мермер и травертин. Авторката преку содржината на своите делаПрочитај повеќе