Александар Милошевски

Сподели со своите пријатели

Во недела се оддржва велосипедска трка Државно Првенство во Вело Крос дисциплина. Трката се возеше во Љубаништа, Охрид на екстремно ниски температури и силен ветар како што е и карактеристика за дисциплина Вело Крос. Loading…     Кумановскиот клуб Вело-М Термалифт брилираше во сите возрасни категории постигнувајќи, 1во место воПрочитај повеќе