Алекс Мурдо

brown wooden tool on white surface

Сподели со своите пријатели

Поранешниот познат адвокат од Јужна Каролина, 54-годишниот Алекс Мурдо, е прогласен за виновен за убиство на неговата сопруга и син и се соочува со најмалку 30 години затвор. Loading… Поротата расправаше помалку од три часа пред да го осуди Мардо за убиството на неговата сопруга Меги (52) и најмладиот синПрочитај повеќе