Ахмед Атаф

Сподели со своите пријатели

Алжирскиот министер за надворешни работи Ахмед Атаф предложи шестмесечен транзициски план за соседен Нигер, каде пучистите бараат подолга временска рамка за враќање на демократијата. Loading… Во вторникот тој предложи шестмесечна преодна фаза за да му даде шанса на Нигер да го врати „уставниот и демократскиот поредок“. Од друга страна, лидеротПрочитај повеќе