Агино село

Сподели со своите пријатели

Две палења на отпад на отворено регистираа денеска инспекторите на Државниот инспекторат за животна средина и Општина Куманово. Loading… Како што информираат од ДИЖС, во Кумановско Агино село по укажување од страна на директорот за запален комунален отпад измешан со отпадна гума. Била повикана противпожарна единица, а направен е заедничкиПрочитај повеќе