Спона, Кафе бар Трговски и Агора во новогодишна хуманитарна акција

Сподели со своите пријатели

По повод претстојните Божиќни и новогодишни празници, Културно-информативниот центар на Србите во Македонија Спона, со помош на сите добронамерници од Куманово, луѓе со добра волја, започнува акција за собирање средства за набавка на пакетчиња за деца од социјално загрозени семејства, како и прием на готови пакети со подароци, информираат од Спона.

Loading...

Сите заинтересирани ќе можат да го остават својот придонес и пакет во едно од вете кафулиња во Куманово: Кафе бар Трговски и Агора.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *