Снимка која остава без зборови: Со автомобилот минаа низ торнадо (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Торнадото може да биде многу разорно и ретки се ониелуѓе кои се осмелуваат да поминат низ него. Сепак, овие луѓе го сторија токму тоа.

Loading...

Торнадото започна да дивее, носејќи сè пред себе, и овие луѓе поминаа со својот автомобил директно преку торнадото.

Снимките од нив ако минуваат низ ова невреме станаа вистински хит на интернет.

Кога ќе го погледнете, ќе останете без зборови и по неколку минути шок не можете, а да не се запрашате: „Дали овие луѓе се нормални или само храбри?“

Погледнете го видеото и судете сами.


Leave a Reply