Слушнете ја најновата преработка на Мартинијан Кириловски (видео)

Сподели со своите пријатели

Младиот и талентиран кумановец, кој е гордост на својот град ја претстави својата најнова преработка. Овој пат станува збор за песната на Жељко Јоксимовиќ, баладата „Не даш ми мира“.

Несомнено и ова како и се останато од Мартинијан звучи одлично затоа не смеете да го пропуштите.

Уживајте.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.