Случувањата во Куманово ја намали и инспекциската контрола

Сподели со своите пријатели

Вкупно 680 надзорни контроли се извршени на ниво на Македонија во периодот од 11 до 15 мај, јавува Државниот пазарен инспекторат во најновиот извештај за спроведени контроли.

Loading...

За разлика од другите градови, т.е, Неготино, Штип, Битола и Струмица, во Куманово во горенаведениот период, Одделението на ДПИ Куманово има издадено само еден платен налог во износ од 12.300,о денари  по Закон за  трговија.

Leave a Reply