Што значи ако мажот не се бакнува за време на секс?

Сподели со своите пријатели

Многу жени често го поставуваат прашањето зошто при секс нивниот партнер не сака да се бакнува.

Вљубениот маж ќе направи се за да и угоди на својата сакана во секој момент, а посебно во креветот. Жените обично сакаат повеќе да се бакнуваат за време на секс од мажите, иако секако постојат ислучоци. Тој проблем жените често ги мачи и им прави педоверба во самиот однос.

Loading...

Ако во текот на вашиот прв интимен момент, тој ги тргнува суните за да изгледа што поопуштено тоа е знак дека не сака баш некоја обврска, а ако веќе подолго време сте во врска, неговото одалечување на усните од вашите е знак дека тоа баш и не му е на памет додека не се сблечете и фрлите во акција.

Запамтете дека секој машки мозок е развиен да решава еден по еден проблем. Многу е веројатно дека кога сме зафатени со милување, триење од вашето тело, гледајќи како го движите телото, во тој момент забораваме на бакнежите – одговор е на прашање на една млада девојка.

Вашиот партнер веројатно е изгубен во овој момент, па ви останува едноставно да го приближите вашето лице кон неговото за време на сексот ако сакате повеќе бакнежи.

Сепак за голем број мажи, бакнежот е како и кај жените врвот на интимноста. Затоа, мажите сакаат бакнежи, но кога ја возвраќаат страста во креветот.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *