Што се случува кога ќе се претера со доза на вијагра? (видео)

Сподели со своите пријатели

Станува збор за шега на двајца другари, а за сите е одлична можност да видат што може да се случи доколку се претера со дозата на сините апчиња кои предизвикуваат силна ерекција.

За младите не се препорачливи многу, а зошто погледнете самите.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.