Ружица од ”Парови” е жена од збор: Секс без прекривка (+18 видео)

Сподели со своите пријатели

Продолжува трендот на секс – скандали во реалното шоу ”Парови”.

Loading...

Овој пат, главната улога ја има Ружица, која даде ветување дека ќе се обиде да има секс без прекривка, што всушност и се случи, наочиглед на сите присутни.

На крајот, Ружица за своето храбро дело доби аплауз.

 

Leave a Reply