Родителите 30 години го држале затворен во кафез, кога ќе слушнете зошто ќе се запрепастите (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој маж 30 години бил затворен во кафез, затоа што неговите родители мислеле дека бил запоседнат од дух.

Овој шокантен настан се случил во Кина, во осумдесетите години, кога момчето започнало да се однесува „чудно“. Наместо да го испратат на лекување, неговите родители се одлучиле да го затворат во кафез и да го лишан од нормален живот во следните 30 години.

Мажот го откриле и снимиле соседите, а неговата мајка за медиумите открила дека момчето исчезнало и било пронајдено од страна на локалните земјоделци, кои наводно извеле егзорцизам над него.

До својата 12 година од животот научил само да изговори „мама“, а моментално се наоѓа во болница на лекување, додека се уште не знае каква ќе биде казната за неговите родители.

 

Loading...
https://youtu.be/QllGR0PWrT8