Ременски: Нема демократија без одговорност (видео)

Сподели со своите пријатели

Во кампот на слободата лоциран пред Владата на РМ, вчера свое обраќање на тема „Збогум Никола“ имаше и Фросина Ременски, потпретседателка на СДСМ.

Loading...

Во своето получасовно обраќање, Ременски се осврна на вредностите на демократијата, и слободата на изразување на граѓаните по прашање на разбирање на политиката и на власта.