Повеќето жени избираат погрешни модели на костими за капење (видео)

Сподели со своите пријатели

Дами, не е сеедно каков бикини носите на плажа, бидејќи, зависно од моделот, во него може да изгледате подобро но и полошо. Мора да внимавате на кројот, на бојата и примерокот кој го носите.

Loading...

Секоја женска градба бара поинаков модел. Во краткото и забавно видео ќе научите како да изгледате поубаво со избор на вистинскиот модел според обликот на телото, и на тој начин, да имате шанса да ги истакнете свои атрибути, а воедно да ги сокриете своите телесни недостатоци.

Еве уште неколку совети:

– Жените со поголема телесна тежина треба да изберат бикини со подлабоки гаќички, бидејќи така ќе го прекријат салото на стомакот, а воедно ќе го искористат и како мидер.

– Едноделно бикини е истотака добар избор за подебели жени.

– Жените кои се градени како песочен часовник, т.е жени кои имаат бујни облини и тенка половина, треба да носат минијатурно бикини со триаголници на градите или едноделно бикини со проред околу половината.

 Većina žena nosi pogrešan bikini

Малите гради ќе изгледаат поголеми во бикини што изгледа како трака или име вметнати перницичиња во корпите. Истотака, јаки бои и украси (на пример чипка или цветови) на горниот дел се повеќе од добредојдени.

Loading...

 Većina žena nosi pogrešan bikini

Жените кои имаат мали гради а голема задница, обично треба да носта троаглести гаќички со трака за вржување, а горниот дел да биде со вметнатни перничиња и облик на трака.