Полицијата приведува лица во Дива Населба (фото и видео)

Сподели со своите пријатели

Според сликите кои беа објавени на Куманова Сот, во м.в Дива Населба, полицијата приведува лица од куќа, но без детали кој е уапсен во моментот.

Loading...

Засега нема пукање, но одвреме навреме се слушаат истрели кои доаѓаат од м.в Дива Населба

https://www.youtube.com/watch?v=6LPbYtOYP-0

Leave a Reply