Пијан Русин влегол во кафез да нахрани медвед: Тој се нахранил, но со неговата рака (видео)

Сподели со своите пријатели

На луѓето се и сешто им паѓа напамет кога ќе испијат малку повеќе, но ретко на кој му текнува да се дружи со медвед.

Сепак, за пијаните Руси се е дозволено, па така оваа момче ја прескокнало оградата и влегло во кафез со медведот.

Во Иркутска вработените морале да го спасуваат мажот кој имал желба да го нахрани медведот со кондензирано млеко. Храната секако му се допаднала, но откако јадел медведот не го пуштил момчето да си замине.

Не само што не сакал да го пушти, туку вработените веројатни го слушнале неговите крици кога мечката му ја одгризла раката. На видеото се гледа како дотрчуваат до кафезот и го изнесуваат мажот надвор.

Што се случило подоцна останува мистерија, но ова е сигурно пијанство кое нема да биде заборавено.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.