Отворен штанд за донации на настраданите семејства

Сподели со своите пријатели

Волонтерите на ОО на Црвен Крст во Куманово, за повеќето уништени домови и семејства, од денес отвори штанд за собирање храна, облека и прибирање финансиски средства.

Loading...

Сите заинтересирани граѓани може да донираат секој ден од 12:00-15:00 часот, кај маркетот Мусли, зад бензинската на Лук Оил, спроти градскиот пазар.

Leave a Reply