Општина Липково: За нападот на Гошинце дознавме од медиумите

Сподели со своите пријатели

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи, по нападот на ПС Гошинце од страна на вооружени лица од Косово, РЦУК информира дека стапиле во контакт со одговорното лице за соработка од општина Липково, но оттаму добиле одговор дека за настанатиот случај никој ништо не знае, освен тоа што го слушнале од медиумите.

Loading...

Според соопштението на МВР, завчера во раните утрински часови, се случила вооружена опсада на караулата во с. Гошинце кое се наоѓа на самата граница со Република Косово.

Leave a Reply