Општина Куманово: Во среда ќе се врши прскање од комарци

Сподели со своите пријатели

Општина Куманово ги известува граѓаните дека на ден 03.06.2015 година (среда) во градското подрачје на Општина Куманово во раните утрински часови ќе се изврши  авионско прскање против комарци оваа година.

Loading...

Пчеларите да си превземат соодветни мерки за заштита на пчелите.

Во случај да не се изврши авионско прскање поради неповолните  временски услови, истото се одложува за наредниот ден.

 

Leave a Reply