Она што за обичните луѓе би било ХОРОР, за него е забава: Се капе со анаконда (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Љубителите на животни сакаат да се пофалат со домашните миленици на социјалните мрежи.  Милениците обично ги сметаат како уште еден член во семејството за кој би дале се на светот.

Храбра дама улови анаконда со голи раце (видео)

Loading...

Кај оваа момче би било се во ред, кога тој и убавото и грдото не би го споделувал со огромна змија. И тоа не било каква, туку анаконда.

Оваа е анакондата од најстрашните хорор филмови (видео)

Со своите следбеници на социјалните мрежи споделил видео како ужива во тупла купка со својот миленик.

Дали е ова најголемата измерена змија во светот? (видео)

Не знаеме за вас, но нас веќе не полазија морници уште по првата секунда од видеото.

Leave a Reply