НУ Центар за култура “Трајко Прокопиев” : Сите културни настани се одлагаат до 20 мај

Сподели со своите пријатели

Заради најновите случувања во Куманово, Центар за култура “Трајко Прокопиев” ја информира јавноста дека сите програми и проби се одложени до 20 мај, соопшти Центарот.

Loading...

За понатамошните програмски распореди јавноста ќе биде дополнително известена, додаваат од центарот.

Leave a Reply