НОВА ОПЦИЈА НА FACEBOOK: Со еден клик до бесплатен WiFi (видео)

Сподели со своите пријатели

Сите корисници на Facebook мобилната апликација сега имаат нова корисна опција кој ќе им овозможи пронаоѓање на бесплатни Wi-Fi конекции.

Денес започнува со објавување на „Find Wi-Fi“ секаде во светот, за Android и iPhone уреди. Ја лансиравме оваа опција во неколку земји минатата година и откривме дека сервисот е од помош за оние кои патуваат или се постојано во движење. Опцијата помага во лоцирање на достапните Wi-Fi hot spots – велат од компанијата.

За да ја пронајдете оваа опција, потребно е да кликнете на табот „More“ а потоа да ја најдете опцијата „Find Wi-Fi“.

https://www.facebook.com/facebook/videos/10155980160956729/

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.