Нова колекција во бутик ”Стилла – М” (галерија)

Сподели со своите пријатели

Лоциран на ул. Илинденска бр. 36, бутикот за долен веш и бужутерија ”Стилла – М”, од неодмна за своите потрошувачи нуди нова колекција на производи, и тоа по неверојатно пристапни цени.

Loading...

[huge_it_gallery id=”79″]

Во продажниот простор лоциран во самиот центар на градот, бутикот ”Стилла – М” нуди асортиман од чанти кои се единствени на кумановскиот пазар, вклопени со бижутерија и долен веш како совршена комбинација за подарок на понежниот пол.

Појдете во ”Стила – М” и уверете се во квалитетот на производите што ги нуди кумановскиот бутик.