Не е до маицата – до моделот е (+18 видео)

Сподели со своите пријатели

Во тестирањето на новата маица ”Кавалие”, на градите на секси моделот ќе се најдат кечап, мајонез, сенф и што уште не, но, маицата ќе остане без дамка.

Loading...

Користењето на нанотехнологијата во производство на материјали е тоа што на ова маица, не дозволува било каква течност да се задржи на површина.

Но, тоа што е примамливо, не е маицата, туку моделот со бујни гради, која технологијата ја става во заден план.