МВР упати телеграма со сочувство за службеникот Виктор Цветковски

Сподели со своите пријатели

Министерството за внатрешни работи денеска упати телеграма со сочувство до семејството на трагично загинатиот 37- годишен полициски службеник Виктор Цветковски од Куманово.

Loading...

– Во овие тешки моменти заедно со Вас ја споделуваме болката за ненадоместливата загуба за еден млад живот. Министерството за внатрешни работи, колегите, загубија вреден и чесен другар, а Вие пак загубивте син, сопруг, татко, брат, пријател.“, стои во телеграмата до семејството Цветковски.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *