Момент за паметење: Полицаец го напушти кордонот пред Владата (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Порталот МКД ја објави видео снимката од моментот на напуштање на полицискиот припадник на протестите пред Владата.

Loading...

Во моментот, демонстрациите добиваат на интензитет, јавуваат медиумите кои се наоѓаат на лице место.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *