29.07.2019 09:09

Мобилни апликации кои секогаш ја следат вашата локација, дури и кога не ги користите

Facebook Twitter Google+

Сосема е очекувано и нормално апликациите за навигација да ја следат вашата локација, но постојат и други апликации кои ги користите на вашиот мобилен телефон, а ја следат вашата локација.

ГУГЛ потврди дека вработените имаат пристап до приватните разговори на корисниците

loading...

Овие апликации ја имаат вашата локација дури и во моменти кога активно не ги користите:

  • Апликации за временска прогноза
  • Фејсбук
  • Апликации за пронаоѓање партнер

Извор: курир.мк


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments