Маринец демонстрира како да се спасите од давење со вашите панталони (видео)

Сподели со своите пријатели

Станува збор за веќе пензиониран член на американската специјална единица Маринци, кои се познати по својата подготвеност да преживеат во секакви услови и важат за едни од најподготвените единици во светот.

Овој маринец објаснува како да се спасите од давење и тоа само со помош на вашите панталони.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.