Кумановските пензионери ги окупираа банките

Сподели со своите пријатели

Кумановските пензионери од рано утринава ги окупираа банките.

Фотографија која се појави на социјалните мрежи од пред филијалата на НЛБ Банка утринава покажува колку сме недисциплинирани во однос на држењето дистанца и седење дома.

Loading...

Залудни се полициските часови, забраните за движење на пензионерите.

Ова веќе е полошо од јавен собир, па апелираме Министерството за внатрешни работи да преземе итни мерки за расчистување на насобраниот народ.

Никола Ивановски / фото: Фејсбук


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *