Кошмарите се пораки од нашите соништа дека нешто не е во ред

Сподели со своите пријатели

Кошмарите се многу моќни и, по будењето, оставаат силен впечаток. Тоа е затоа што потсвеста вели дека нешто не е во ред.

Loading...

Ако сонувате еден од следниве кошмари, еве каква порака можете да извлечете од тоа и на која област од животот треба да обрнете внимание.

Овие мотиви во соништата претскажуваат дека ви доаѓа љубовта

Некој ве брка

Некој ве брка, а вие на секој начин се обидувате да се спасите… Овој сон најчесто претставува животна состојба од која се обидувате да избегате. Справувањето со проблем може да донесе болка, тага, а некои луѓе го одложуваат.

Ако сонувате да ги прогонувате другите, тоа значи дека се чувствувате како да заостанувате приватно или професионално.

Умирање

Експертите тврдат дека овие соништа немаат никаква врска со нашата здравствена состојба, но можат да предупредат дека една епизода во нашите животи е при крај. Може да биде крај на врската, пријателството, работата…

Loading...

Израелското летало на пат кон Месечината направи неверојатно селфи (ФОТО)

Расипување на забите

Една од најлошите кошмари. Тие го симболизираат нашето чувство за немоќ – кога немаме контрола над ситуацијата и се чини дека нема излез.

Училиште, тестови и заборавен материјал

Дали сонувате за испити, тестови, контролни задачи што сте ги поминале многу одамна?

Зошто сонот никогаш не го завршуваме до крај?

Ова е затоа што стресот и стравот од училишните (студентски) денови се силно распоредени во нашата меморија.

Тоа што го паѓаме испитот во сон или повторуваме во одделението може да асоцира на проблеми кои моментално не мачат на работа.

Loading...

Leave a Reply