Компанијата „Амазон“ има прашума за релаксација на вработените (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Интернет трговецот „Amazon“ за своите вработени и јавноста го отвори „Amazon Spheres“, посебен дел од седиштето на компанијат аво Сиетел кој повеќе наликува на прашума отколку на класичен работне простор.

Amazon развива сервис кој ќе биде директна конкуренција на YouTube?

Loading...

Имено, во „Amazon Spheres“ кој се состои од три стаклени купили, засадени се 40.000 растенија од 400 видови.

Отворен првиот паметен маркет во светот (видео)

Овој несекојдневен амбиентален простор во работниот свет го креирал лично основачот на компанијата, милијардерот Џеф Безос.

Безос – првиот човек чие богатство наскоро ќе надмине 100 милијарди долари

Во „Amazon Spheres“ ќе се релаксираат вработените и таму треба да доаѓаат до нови идеи за унапредување на работењето.

Овој стакленик и растенијата ќе можат да го разгледуваат и посетители.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.