Колкава беше излезноста во Старо Нагоричане до 18:30 часот?

Сподели со своите пријатели

Излезноста во Старо Нагоричaне до 18:30 часот изнесува 51.17%, односно своето гласачко право го оствариле 1.557 лица.

Loading...

Право на глас во оваа рурална општина имаат вкупно 3.043 лица запишани во избирачкиот список.

Според статистиката на ДИК, процесирани се скоро сите гласови, односно 99,87 отсто од сите кои досега излегле на гласање.

Никола Ивановски