Која е идеалната големина за порно актерките? (видео)

Сподели со своите пријатели

Прашањето за тоа која е идеалната големина на машкиот полов орган ги мачи сите жени и никогаш кога ќе седнат заедно нема да се сложат на оваа тема. Доколку не веруавте погледнете како на оваа прашање одговараат познати порно актерки па потоа споредете ги вашитге лични мислења.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.