Како вашето бебе да го заспиете за помалку од минутка? (видео)

Сподели со своите пријатели

Малите бебиња знаат да бидат проблем кога не сакаат да заспијат и да ги вознемират сите по дома, а воедно да ве спречат да ги завршите обврските кои сте ги испланирале.

Еве интересн начин како вашето бебе да заспие за помалку од една минутка.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.