Како изгледа огнено торнадо на успорена снимка? (видео)

Сподели со своите пријатели

Кога ќе го погледнете огненото торнадо на успорен видео приказ тоа изгледа како магија, иако во реалност е многу страшна работа.

Дечките „The Slow Mo Guys“ постојано прават експерименти кои подоцна ги монтираат на „slow motion“ и некои секојдневни работи кога од близу ќе ги погледнете изгледаат како вистинска магија.

Доколку не верувате проверете го и нивниот канал на „Јутјуб“ каде има навистина лепеза од интересни видеа.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.