Јапонско шоу: Дај ми А-дур со цицки (+18 видео)

Сподели со своите пријатели

Од Јапонците може да се очекува буквално се`.

Loading...

Овојпат, Јапонците ни носат ново шоу во кое девојките свират флејта, но со нивните гради. Секој тон е фатен со мрдање на градите горе – доле.