Груевски ќе се обрати на нацијата

Сподели со своите пријатели

Како што е најавено, денес во 15:30 часот, пред македонската јавност ќе се обрати Претседателот на Владата на Република Македонија, г-дин Никола Груевски.

Loading...

Прес-конференцијата ќе се одржи во просториите на Владата на Република Македонија.

 

Leave a Reply